Transforma in realitate ideile si initiativele.

Cine poate trimite propuneri de proiecte?
Pot depune proiecte la procesul de Bugetare participativa cetatenii care locuiesc in localitatea Floresti cu varsta minima de 18 ani. Proiectele de depun online, pe platforma bugetarii participative floresti.decid.ro
Asociatiile pot depune proiecte?
Nu. Proiectele pot fi depuse exclusiv de catre cetateni.
Propunerile pot fi insotite de o documentatie suplimentara?
Locuitorii localitatii Floresti care vor depune un proiect, au posibilitatea in cadrul contului creat online, sa ataseze documente relevante pentru proiect. Pentru a fi validat proiectul, se vor respecta conditiile indicate in pagina de adaugare a acestuia.
Este posibil sa se schimbe o propunere in cazul in care s-a facut o greseala?
Propunerea nu mai poate fi modificata din momentul in care aceasta a fost aprobata de catre comisia de evaluare. Cat timp propunerea nu este aprobata poti face corecturi. In cadrul procesului de evaluare daca mai sunt necesare completari sau greseli, comisia va notifica initatorul prin intermediul unui email si va da dreptul initiatourului sa aduca completarile necesare. In afara situatiilor de mai sus nu se pot modifica proiectele.
Primaria localitatii Floresti revizuieste toate propunerile?
Primaria localitatii Floresti va analiza toate proiectele incarcate pe platforma online si va valida acele proiecte care indeplinesc toate conditiile mentionate in regulamentul procesului de bugetare participativa.
Cate propuneri pot fi prezentate de fiecare cetatean?
Fiecare cetatean va putea depune pe platforma online cate proiecte doreste, cat timp acestea respecta regulamentul.
Cum se voteaza un proiect?
Votarea proiectelor se va realiza intr-o perioada de 15 zile prin intermediul platformei online floresti.decid.ro. Fiecare persoana inregistrata pe platforma online va avea posibilitatea de a vota un singur proiect.

Suntem aici pentru a te ajuta

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la procesul de bugetare participativa initiat de Primaria localitatii Floresti, nu ezitati sa ne contactati:  

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile