Transforma in realitate ideile si initiativele.

Sisteme de recunoastere a numerelor de inmatriculare in vederea acordarii de amenzi contraventionale

Aprobat

Initiator
Cristian Sas
Durata estimata
2 luni
Buget estimat
10.000 euro

Distribuie proiectul


Descrierea proiectului

Traficul ingreunat pe directia Cluj – Floresti in orele de varf si nu numai, indruma unii participanti la trafic la manevre interzise. Este vorba de virajul la stanga pe strazile Muncitorilor si Poligonului pe portiune de drum cu linie dubla continua si chiar peste jaloanele instalate de primaria Floresti.

O posibila solutie pentru sensibilizarea participantilor la trafic consta in instalarea unui sistem de recunoastere a numerelor de inmatriculare. Imaginile video insotite de numerele de inmatriculare sunt transmise unui sistem de inregistrare instalat la primaria Floresti. In baza acestora se pot intocmi amenzi contraventionale celor care au executat manevrele interzise.

Camerele pot fi insotite de panouri fotovoltaice pentru o abordare cat mai eco-friendly, iar transmisia catre dispecerat se va realiza pe un link radio, similar cu sistemul existent de supraveghere video.

Beneficiarii proiectului

Primaria FLORESTI

Localizarea proiectului

Implicarea initiatorului in proiect

Implementare proiect. Negociere de preturi si predare. Training catre personal autorizat.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile